078-8420308
Wij
- behouden uw klanten
- adviseren u
- nemen uw debiteurenbeheer uit handen
- staan u juridisch bij
- begeleiden uw incassotraject

In het midden- en kleinbedrijf is het invorderen van de betalingen van de door hen gestuurde facturen een groeiend probleem. Het ontbreekt bedrijven aan middelen om tijdig een hun verplichtingen te voldoen. In het slechtste geval zijn er helemaal geen middelen meer. Mocht u als bedrijf niet tijdig ingrijpen, krijgt u hier onherroepelijk meet te maken. Raadzaam Credit Control is een onderdeel van Raadzaam Financiële Diensten Dit onderdeel van het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het invorderen van betalingen voor onze klanten.

raadzaam credit controlEr bestaat de mogelijkheid dat wij het volledige debiteurenbeheer van u overnemen of we gaan samen kijken waar binnen de processen van uw organisatie aanpassingen kunnen worden aangebracht om betalingen sneller binnen te krijgen. Vaak is debiteurenbeheer een ondergeschoven kindje op de afdeling administratie. Voorbeelden hiervan zijn dat de bank nooit voldoende is bijgewerkt of betalingen staan even op een tussenrekening. Is dit het geval, is het onmogelijk om een met regelmaat uw debiteuren te bellen of te herinneren aan de verplichting van betaling van uw factuur. En vergeet niet dat andere bedrijven wel bellen en ervaring leert dat deze bedrijven het eerst hun geld krijgen.

Wij zullen het hele proces van factuur tot betaling onder de loep nemen en waar nodig aanpassen. Samen met u en/of uw medewerkers.

Mocht u er voor kiezen het gehele debiteurenbeheer uit te besteden zullen wij er voor zorgdragen dat de verstandhouding tussen uw klant en uw onderneming niet wordt geschaad.

Samen met u kunnen wij er voor zorgen dat uw debiteuren u sneller zullen betalen. Dit zal meteen ten gunste komen van uw liquide middelen en zullen de risico’s van het helemaal niet meer binnen halen van vorderingen minder worden.

Raadzaam Financiële Diensten

Mochten betalingen onverhoopt toch uitblijven heeft Raadzaam Financiële Diensten tevens op het gebied van incasso oplossingen om deze problemen op te lossen. Het inschakelen van een dienst die het incassotraject zal verzorgen is voorhanden


Raadzaam Financieel

Goederaad Incassobureau

Zowel het minnelijke als het juridische traject kan door ons worden verzorgd. Ook hier heeft Raadzaam Financiële Diensten een speciale afdeling. Onder de naam Goederaad Incassobureau.


Goederaad Incassobureau