078-8420308

Debiteurenbeheer

RaadzaamHelaas is ondernemen in deze tijden lastig. Nederland bukt onder de lasten van economisch zware tijden. Klanten vinden is moeilijk. Is deze klant binnengehaald of was deze reeds klant van u zult u ondervinden dat ook zij last hebben van deze economische omstandigheden.

Bedrijven worden steeds meer afhankelijk van de liquide middelen. Investeren is afhankelijk van deze middelen. En waar komt u om de hoek kijken als het gaat om betalingen.

In deze economische toestand is het steed belangrijker om je debiteuren “kort te houden”. Ook u moet denken aan uw liquide middelen. Bij een bepaalde vorm van coulance bent u bezig uw klanten te “financieren”.

Daarom is het belangrijk uw debiteurenbeheer op orde te hebben. Facturen moeten op tijd de deur uit en betalingen moeten binnen de gestelde termijn betaald zijn. Om dit te verwezenlijken heeft u een goed gestructureeerd process voor debiteurenbeheer nodig.

Wij kunnen u daar bij helpen. Wij bieden u mogelijkheden uw volledige debiteurenbeheer uit handen te geven. Wij kunnen u daarvoor een offerte op maat aanbieden. Ga hiervoor naar onze contact gegevens of bel met een van onze werknemers op telefoonnummer: 078-8420308 of 06-26602460.

Wij kunnen het ons voorstellen dat uw debiteurenbeheer door uw afdeling administratie wordt uitgevoerd. Wij kunnen u altijd voorzien van tips. Tevens bestaat er de mogelijkheid om ons in te schakelen voor een interim project. Samen met u en/of uw medewerkers zullen wij er voor zorgen dat de betalingen van uw klanten sneller worden ontvangen. Vraag hiervoor een persoonlijk gesprek bij ons aan. Samen zullen wij kijken wat noodzakelijk is voor uw organisatie. Vanzelfsprekend is dit geheel vrijblijvend.

Mocht u interesse hebben neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.