078-8420308

Interim

Raadzaam Financiële Diensten zal u bijstaan in alle kennis- en capaciteitsvraagstukken binnen de financiële afdeling van uw onderneming. Mocht de administratie moeten worden geherstructureerd zullen wij daar voor zorgen, Dit kan door iemand van ons team in te zetten of een specialist aan te trekken. Wij zullen zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats.

U kunt hier ook denken aan de herstructurering van een deel van uw administratie. Bijvoorbeeld het debiteurenbeleid. Wij kunnen dit voor u uit handen nemen of er voor zorgdragen dat de processen hiervoor binnen uw organisatie goed verlopen.

Raadzaam Financiële diensten heeft hiervoor een speciaal ingerichte afdeling. Namelijk Raadzaam Credit Control. Samen met u kunnen wij er voor zorgen dat uw debiteuren u sneller zullen betalen. Dit zal meteen ten gunste komen van uw liquide middelen en zullen de risico’s van het helemaal niet meer binnen halen van vorderingen minder worden. Kijk hier voor eens op www.raadzaam-creditcontrol.nl

Mochten betalingen onverhoopt toch uitblijven heeft Raadzaam Financiële Diensten tevens specialisten op het gebied van Incasso. Zowel het minnelijke traject als het juridische traject kan door ons worden verzorgd. Ook hier heeft Raadzaam Financiële Diensten een speciale afdeling. Onder de naam Goederaad Incassobureau. Kijk hiervoor eens op www.goederaad-incassobureau.nl. Goederaad incassobureau heeft een speciaal voor hen ontwikkeld incasssosysteem. Binnen zowel het minnelijke als het juridische traject is er de expertise van advocaten en juristen.

Goederaad_Incassobureau_logo
Raadzaam_creditcontrol

Mocht u interesse hebben neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.